Een organisatie kan alleen effectief en efficiŽnt zijn, wanneer succesvol met anderen binnen en buiten de organisatie wordt samengewerkt. Een goede leider stuurt daarop, ondersteunt en faciliteert. Vaak liggen er binnen organisaties grote kansen om de samenwerking te verbeteren.

Hoe werkt het bij u? Kunnen uw medewerkers goed samenwerken? Welke geschreven en ongeschreven regels gelden er? Hoe effectief zijn die? Krijgen medewerkers regelmatig de kans om hun inzichten te verdiepen en hun vaardigheden aan te scherpen, zodat ze gemotiveerd blijven en mogelijkheden zien om slimmer en sneller te werken? Zien uw medewerkers hun eigen kwaliteiten en kunnen zij de bijdrage van anderen op waarde schatten?

In een voor uw organisatie op maat gemaakt programma kan ik teams trainen en coachen in hun ontwikkeling om samen succesvoller te zijn. Zo'n programma biedt, naast een theoretisch kader, veel mogelijkheden om te oefenen en sluit naadloos aan op de werkpraktijk van uw organisatie, zodat het geleerde ook beklijft.

Volgende »